Vul onze enquete in.
en ontvang een kortingsbon!
Vul in

Fietsstad Enschede

Wij wisten het al lang natuurlijk. Net als Override Fietskoeriers…. De fiets is een efficient en handig vervoermiddel voor de steden.

Quote van enschedefietsstad.nl :

Op zaterdag 22 september is op de Oude Markt in Enschede van 11:00 tot 17:00 hét evenement waar u zult ontdekken, dat fietsen in Enschede de beste, gezondste, coolste, vrolijkste manier is om je te verplaatsen. Want fietsen heeft zo veel voordelen! Kom kijken, laat je verrassen en doe mee aan een scala aan activiteiten, die natuurlijk allemaal iets met fietsen te maken hebben. Een vertical bike, een fietsparkoer voor de kleintjes, de beste fietsendief van Nederland, fietsgraveren, fietsgraffiti, fietsenmakers met interessante aanbiedingen, fietscoaches enz.

 

Wij (Dutch Premium Grill @Home) presenteren ons op deze happening via onze koeriers Override. U kunt aldaar proeven van onze producten, ze worden via een koerier bezorgd!

Maar u kunt ook kennis maken met de koerier en onze maaltijden bij u aan huis; bestel eenvoudig via onze website athome.dutchpg.nl, vul de kortingcode “OVERRIDE918” in en ontvang 10% korting op uw bestelling!

Deze actie is van toepassing op bestellingen bij onze vestiging in Enschede en geldig tot en met 31 oktober 2018

 

Privacy

Op deze site gebruiken we cookies. Kijk op de privacy pagina om te zien wat wij met deze gegevens doen.

Wilt u geen cookies; dan verzoeken wij u onze website te verlaten; klik anders aub